Steeds meer ondernemers maken wel eens gebruik van coaching. Coaching levert waardevolle inzichten op. De aanleiding waarom coaching wordt ingeschakeld is heel divers.

 

Bij het opstarten van een onderneming komt veel kijken. Je droom, je passie, je plan in beeld brengen, de onderneming inschrijven en alle zaken op het gebied van belastingen. Een coach kan helpen om stap voor stap je doel te bereiken. 

 

Ook heb je als ondernemer, vooral met een eenmanszaak, vele ballen hoog te houden. Als je je zaken zoveel mogelijk zelf onder controle wilt houden dan kan een coach een waardevolle- en betaalbare gesprekspartner voor je zijn om te voorkomen dat je een steek laat vallen.

 

Wat in ieder geval belangrijk is, is dat je jezelf blijft bijspijkeren. Een coach volgt seminars en andere studies om op de hoogte te zijn van de meest uiteenlopende actuele onderwerpen in zakenland. Doe er je voordeel mee.

 

Mogelijk is er behoefte aan een APK'tje. Alles even doorlichten. Ook daarvoor kun je Goeie Zaken benaderen.

 

Minder leuk is het als er zich problemen voordoen die opgelost moet worden, bedrijfsmatig of persoonlijk. Ook hierin kan een coach je van dienst zijn.

 

Goeie Zaken gaat uit van breedbeeld. Een brede kijk op de zaak om te voorkomen dat er te eenzijdig wordt ingezet. Maar altijd naar gelang de wens van de cliënt.

 

Zo kan een coach, als persoonlijke betrouwbare zakenrelatie, input geven waar je beter van wordt. Coaching is samen op naar beter resultaat. 

 

Goeie Zaken helpt je denken.