Over de coach

Ik ben Cees Wursten, getrouwd met Klazien. Ik woon in het buiten gebied van Hasselt en werk van huis uit in de wijde omgeving.

 

Ik ben geboren en getogen plattelander en geniet van de afwisseling die er te beleven is. De tijden van drukte op het land van de boeren om ons heen, afgewisseld met de momenten van stilte. De afwisseling van seizoenen. De kleuren en de geuren.

 

Mijn werkzame leven is begonnen als monteur in de landbouwmechanisatie maar kort daarna kwam de mogelijkheid om in een maatschap te stappen in een veehouderijbedrijf. In diezelfde tijd kreeg de agrarische sector te maken met veel meer regelgeving vanuit Den Haag. De administratie rondom die regelgeving en de nieuwe inzichten boeiden mij uitermate.

 

Naast het boeren leven, waren Klazien en ik ook geïntersseerd in de wereld om ons heen. Met name de psychosociale problematiek. Bij tijden namen we de zorg op ons van mensen die in een moeilijke situatie terecht waren gekomen en boden onderdak en begeleiding. Later, toen we meer woonruimte konden creëren, hebben we dit werk nog uitgebreid met pleegzorg.

 

In 2000 ben ik om gezondheidsredenen gestopt met de veehouderij. Dat ging dus anders dan verwacht, maar aan de andere kant biedt zo'n situatie ook weer ruimte om nieuwe invulling te geven aan je ondernemingsgeest. Samen met mijn zoon ben ik me bezig gaan houden met projectjes in de woningrenovatie en de exploitatie van gebouwen. Meest recent hebben we een investeringsfonds opgericht waarmee we kapitaal bij elkaar brengen om te investeren in vastgoed.

 

In de loop van de tijd heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van psychosociale zorg, budget coaching en boekhouding. 

 

Wat mij al lange tijd intrigeert is samen op te trekken om een beter resultaat te bereiken. Dat is wel één van de belangrijkste ingrediënten van mijn voldoening. Inmiddels is er een goed moment aangebroken om mijn opgedane ervaring en kennis te bundelen in een praktijk als coach voor zzp'rs.